home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
ieri
FAPTUL DIVERS

Kim Jong Un își trimite piloții să învețe zborul cu avionul rusesc Lada

Coreea de Nord, în stilul său caracteristic de a ajuta pe toată lumea care nu cere ajutor, trimite piloți în Rusia pentru a pilota avioane de război. Aproximativ 10.000 de soldați nord-coreeni sunt pregătiți să se alăture armatei ruse, probabil atrași de promisiunea că în Rusia au trei mese pe zi, nu doar una ca acasă.

Pământul către omenire: Gata, m-am săturat!

Experții în biodiversitate trag un semnal de alarmă la conferința Cop16 din Columbia: omenirea se apropie periculos de mult de limitele naturale ale Pământului. Se pare că planeta noastră și-a pus în sfârșit piciorul în prag și amenință că ne lasă fără resurse, mâncare și climă normală dacă nu ne astâmpărăm.

Șoșoacă câștigă dreptul de a țipa și în Senat

Diana Șoșoacă poate candida pentru Senat după ce Tribunalul București a respins contestația fostei sale colege de partid, Amalia Bellantoni. Se pare că războiul dintre cele două doamne s-a terminat cu victoria celei mai vocale. Bellantoni, exclusă din SOS România, a încercat să o blocheze pe Șoșoacă, dar a descoperit că e mai ușor să oprești un tren decât pe Diana Șoșoacă când își pune ceva în cap.

Ucrainenii atacă băutura rușilor: Războiul intră în faza alcoolică

Dronele ucrainene au lovit mai multe fabrici de alcool din Rusia, inclusiv una dintre cele mai vechi. Se pare că strategia Ucrainei s-a schimbat de la „fără tancuri” la „fără votcă”. Oficialii ruși sunt îngrijorați că această lovitură ar putea afecta serios moralul trupelor.

Actor celebru se recăsătorește după ce aproape devenise călugăr

Silviu Biriș, cunoscutul actor, s-a căsătorit în secret cu Rodica, după 8 ani de la un divorț care aproape l-a făcut să aleagă viața monahală. Se pare că actorul a decis că e mai bine să joace rolul de soț decât pe cel de călugăr.

Actor transformă viața conjugală în film de groază

Actorul Sali Levent a demonstrat că poate juca și roluri negative în viața reală, fiind acuzat că și-a bătut soția. Tânăra soție a ajuns la spital și a depus plângere penală, transformând povestea lor de dragoste într-un thriller juridic.

Puști de 15 ani joacă GTA în București, cu mămica la volan

Un minor și-a imaginat că e în Vestul Sălbatic și a tras cu o armă (din fericire neletală) pe un bulevard din București, în timp ce mama sa făcea pe șoferul personal. Poliția a intervenit doar după ce un cetățean curajos a filmat scena, demonstrând că uneori TikTok-ul chiar poate fi util societății.

România bate record după record: Acum suntem campioni la făcut puțini copii

România înregistrează cea mai mică natalitate din ultimii 90 de ani. Guvernul încearcă să salveze situația cu programul de fertilizare in vitro, deși medicii spun că ar trebui să facă mai mult. Se pare că românii sunt ocupați să facă orice altceva în afară de copii.

13 mașini lovite dintr-o dată: Record involuntar stabilit în București

O șoferiță a reușit să lovească 13 mașini parcate după ce a leșinat la volan. Din fericire, testele au arătat că nu consumase alcool sau droguri, doar ghinion curat. Proprietarii mașinilor lovite probabil se întreabă dacă numărul 13 chiar poartă ghinion.

Tânără rămâne cu capul în jos timp de 7 ore încercând să-și salveze telefonul: Cel mai lung selfie din istorie

O australiancă a demonstrat cât de departe poate merge cineva pentru telefonul său, rămânând blocată între stânci cu capul în jos timp de 7 ore. Salvatorii au găsit-o atârnând de picioare, probabil regretând că nu și-a făcut asigurare pentru telefon.

Micul erou cu blană în brațe: Copil salvează pisici în timpul cutremurului

Un băiețel și-a demonstrat dragostea pentru pisicile sale alegând să le salveze în timpul unui cutremur. În timp ce alții fugeau să-și salveze pielea, micuțul s-a întors în casă să-și recupereze prietenii cu blană, dovedind că eroii vin în toate mărimile.

Oamenii de știință descoperă secretul comunicării cu pisicile: Clipitul lent

Cercetătorii au descoperit că secretul pentru a te împrieteni cu o pisică este să clipești încet și să strângi ochii, nu să zâmbești ca un om. Se pare că tot ce trebuie să faci pentru a câștiga inima unei pisici este să arăți ca și cum ai adormi în fața ei.

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!