home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
16.09.2024
FAPTUL DIVERS

Maternitatea Aqua Park – Noua atracție a Timișoarei!

După ce s-au scurs 20 de milioane de euro pentru construirea unei noi maternități în Timișoara, acum se mai scurge și apa! Ploile au transformat unitatea într-un veritabil Aqua Park, iar asistentele au devenit adevărate eroine, echipate cu găleți în loc de stetoscoape. Cursul apei a luat-o razna, dar cel puțin gravidele au parte de un spectacol gratuit!

Iranul și rachetele: Când Gaza devine scuza perfectă

Președintele Iranului a declarat că rachetele lor sunt esențiale pentru securitate, pentru că, deh, dacă Israelul poate lansa rachete „când vrea și pe unde vrea”, și ei trebuie să fie pregătiți. Până la urmă, nimeni nu vrea să rămână pe uscat când se organizează astfel de petreceri cu artificii, nu?

Cum să încerci să-l scoți pe Trump din joc… fără să știi ce-i o serie de armă

Ryan Wesley Routh, care pare că a învățat lecțiile de conspirație de la cursul de seară, a fost prins înainte să facă o mișcare fatală împotriva fostului președinte Donald Trump. Ghinionul său? A uitat că armele cu seria ștearsă sunt pentru amatori. Data viitoare, poate încearcă ceva mai puțin evident, cum ar fi… o catapultă?

Maia Sandu se zgâlțâie, dar rămâne pe poziții!

Într-un moment de maximă tensiune la un talk show, cutremurul de luni și-a făcut apariția la Chișinău. Însă, deși pământul se clătina, Maia Sandu a rămas neclintită în fața provocărilor! Cu o prezență demnă de invidiat, și-a păstrat calmul și probabil și-a zis: „Asta e doar o încălzire pentru ce urmează.”

Putin își mai face o armată… cât o populație de oraș

Vladimir Putin pare să-și completeze colecția de soldați cu încă vreo 180.000, de parcă ar avea nevoie de un nou oraș pentru jocul său de strategie în Ucraina. În ritmul ăsta, până în decembrie, armata rusă va avea mai mulți membri decât fani are vreun influencer de pe Instagram!

Rosie, pisica care a supraviețuit la aproape tot, dar nu și celor 152 de ani felini

Rosie, care a avut o viață mai lungă decât multe contracte de chirie, a trăit frumos până la vârsta de 33 de ani – sau, cum îi spun specialiștii în pisicologie, 152 de ani felini. Din păcate, a venit timpul să plece la cerul pisicesc, unde probabil se va relaxa în continuare la fereastră, departe de șoarecii din viața reală.

Cum să te uiți în ochii câinelui și să devii telepat

Un nou studiu ne confirmă ce știau deja toți iubitorii de câini: dacă te uiți suficient de adânc în ochii patrupedului tău, creierele voastre se sincronizează și poate chiar ajungi să înțelegi de ce îți mănâncă papucii. Ce urmează? Telepatie canină sau doar un nou truc pentru a obține mai multe gustări?

Ludovic Orban, un candidat de mare curaj (sau încăpățânare?)

Ludovic Orban își anunță candidatura la președinție cu un mesaj plin de încredere și speranță. După 30 de ani de politică, Orban consideră că este momentul să-și ia în primire „obligația morală” de a conduce România. Ei bine, speranța moare ultima – dar rămâne de văzut cine moare primul în cursa pentru Cotroceni!

Trump vs. Swift: Când politica se transformă în dramă de liceu

Donald Trump a declarat război muzical! Pe fondul alegerilor prezidențiale, fostul președinte a descoperit că are un nou inamic: Taylor Swift. „O urăsc pe Taylor Swift!” a postat el, probabil cu playlist-ul ei în fundal. Dacă ar fi existat premii Grammy pentru dramă politică, Trump ar fi câștigat sigur.

Rares Bogdan promite batiste PSD-ului: un gest elegant sau o provocare pentru modă?

Rareș Bogdan, maestrul batistelor, le promite social-democraților o duzină de batiste, special pentru șters lacrimile post-alegeri. Câtă generozitate! În loc să se preocupe de campanie, pare că a început un nou trend: batista politică drept simbol al eleganței… sau al ironiei fine.

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!