home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
01.08.2024
FAPTUL DIVERS

Dictatorul supraponderal caută pilule magice pentru slăbit

Kim Jong Un, liderul suprem al Coreei de Nord și campion la mâncat, se pare că a dat iar iama prin frigider. Serviciul de spionaj sud-coreean ne informează că asistenii lui Kim aleargă disperați prin farmaciile lumii în căutarea unor medicamente miraculoase care să-l ajute pe „Măreţul Conducător” să scape de kilogramele în plus. Se zvonește că Kim ar fi dispus să renunțe la câteva focoase nucleare în schimbul unei diete eficiente.

Meci de box olimpic se transformă în concurs de plâns

Angela Carini, pugilista italiană, a decis să transforme ringul de box într-o scenă de teatru dramatic. După doar 46 de secunde de dans în jurul adversarei sale transsexuale, Carini a executat o ieșire spectaculoasă, strigând „Nu e corect!” și inundând ringul cu lacrimi. Juriul a fost impresionat de performanța sa actoricească, dar din păcate, plânsul nu este încă o disciplină olimpică.

Coreea de Nord lansează o nouă armă biologică: baloane cu rahat

În cel mai recent episod al telenovelei „Nebunii din Peninsula Coreeană”, Coreea de Nord a decis să-și upgradeze arsenalul cu o armă de distrugere în masă pe care nici măcar Bond, James Bond, nu a întâlnit-o: baloane umplute cu gunoi și excremente. Coreea de Sud este în alertă maximă, cetățenii fiind sfătuiți să poarte umbrele și măști de gaze în caz că „ploaia maro” lovește.

Băutor inventiv desenează trecere de pietoni către crâșmă

Un client fidel al cârciumii locale din Suceava a decis să-și facă viața mai ușoară și mai sigură desenând propria sa trecere de pietoni. Acum, omul nostru se poate întoarce acasă în siguranță, zigzagând pe zebra personalizată. Poliția locală apreciază creativitatea, dar nu și legalitatea acestei inițiative stradale.

Tânăr electrizant dă spectacol pe vagon de tren

Un adolescent de 19 ani a decis să devină următorul Thor, Zeul Tunetului, urcându-se pe un vagon de marfă. Prietenii săi, dornici de senzații tari, l-au încurajat să atingă cablurile de înaltă tensiune. Rezultatul? Un spectacol de lumini demn de un concert rock și o vizită surpriză la secția de arși.

Ayatollahul joacă ‘Țară, țară, vrem ostași!’ cu Israelul

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, aparent plictisit de șah, a decis să se joace de-a războiul cu Israelul. După ce Israelul a eliminat un pion important de pe tabla de joc, ayatollahul a strigat „Nu e corect!” și a amenințat că va arunca tabla în aer. Lumea întreagă așteaptă cu sufletul la gură următoarea mutare în acest joc periculos de-a v-ați ascunselea nuclear.

UE pune lesă inteligenței artificiale: Roboții vor avea nevoie de permis de bună purtare
Uniunea Europeană, în încercarea sa de a ține pasul cu evoluția tehnologică, a decis să impună reguli stricte pentru inteligența artificială. De acum înainte, toți roboții vor trebui să treacă un test de bună purtare înainte de a primi permisul de a interacționa cu oamenii. Chatbot-urile obraznice vor fi trimise la colț, iar algoritmii răutăcioși vor primi time-out.

UE caută Comisar pentru probleme LGBT: Se acceptă candidați cu experiență în parade

Bruxelles-ul, în încercarea sa de a fi cât mai incluziv, caută un Comisar european pentru probleme LGBT. Candidatul ideal ar trebui să aibă experiență în organizarea de parade, să știe să coordoneze flash mob-uri cu steaguri curcubeu și să poată explica diferența dintre gender fluid și spumă de lapte. România, Polonia și Grecia sunt în cărți pentru acest post colorat.

Diana Șoșoacă declară război simbolurilor păgâne de la Olimpiadă, invocă sprijinul ayatollahului

Europarlamentarul Diana Șoșoacă, cunoscută pentru abordarea sa subtilă și diplomația fină, a decis să salveze creștinismul de la pericolul iminent al Jocurilor Olimpice. În lipsa de reacție a liderilor europeni, Șoșoacă se gândește să formeze o alianță neașteptată cu ayatollahul Iranului pentru a proteja valorile creștine. Următorul pas? Probabil o rugăciune comună la Mecca pentru salvarea sufletelor olimpicilor.

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!