home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
30.07.2024
FAPTUL DIVERS

Sărutul care doare: Erdogan și palmele neobișnuite

Președintele Erdogan a oferit un spectacol surprinzător la ceremonia de inaugurare a unor locuințe din nordul Turciei. Când un copil n-a sărutat mâna prezidențială, Erdogan i-a aplicat o „corecție”. După sărut, copilul a fost recompensat cu bani. O lecție valoroasă despre cum să transformi o palmă într-o bancnotă!

Alarma micuței glumețe: Poliția la ușă pentru o farsă de 3 ani

O fetiță din Olt a făcut o glumă la 112, spunând că tatăl ei a ucis-o pe mama sa. Poliția a sosit rapid, doar pentru a descoperi că micuța de 3 ani era autoarea farsei. Părinții au primit o amendă de 500 de lei, iar fetița a învățat probabil că nu toate glumele sunt amuzante pentru toată lumea.

Trump promite sfârșitul votării: ‘Doar alegeți-mă și relaxați-vă!’

Donald Trump a declarat susținătorilor că, dacă îl aleg din nou președinte, nu vor mai trebui să voteze vreodată. La summit-ul Turning Point din Florida, el a promis că „va fi bine” și că „nu va mai trebui să votați, creștinii mei frumoși!” O viziune revoluționară pentru democrația americană.

Bonul fiscal, noul supererou al părinților

Părinții care își duc copiii la meditații vor beneficia de reduceri de impozit, dar doar cu bon fiscal sau chitanță. Criticii spun că mai bine s-ar îmbunătăți sistemul educațional decât să fie nevoie de meditații. Deductibilitatea de 200 de lei pe an e cam mică, dar hei, măcar bonul fiscal devine noul erou al economiilor familiei!

Copilul rachetă: Genialitatea lui Yan Hong Sen

Un băiat de 11 ani din China a construit o rachetă pe cont propriu. Yan Hongsen a învățat programare, fizică și chimie de la o vârstă fragedă, inspirat de lansarea unei rachete Long March-2. Se pare că pentru Yan, limita nu este cerul, ci doar începutul.

Erdogan amenință cu excursii militare: ‘Karabah, Libia și poate Israel?

Recep Tayyip Erdogan a amenințat Israelul cu intervenția militară, evocând acțiunile anterioare din Nagorno-Karabah și Libia. El a promis că Turcia poate face orice dacă este puternică, comparând premierul israelian Netanyahu cu Adolf Hitler. O diplomatică… deosebită, am putea spune.

Microsoft în pană: ‘Scuze, jucători de Minecraft și utilizatori de Outlook!

Microsoft și-a cerut scuze după ce mii de oameni au raportat probleme cu produsele sale, de la Outlook la Minecraft. Downdetector a confirmat avalanșa de probleme. Incidentul vine la două săptămâni după o pană IT majoră. Aparent, chiar și giganții tehnologici au zile proaste.

Trump și Olimpiada Kitsch: ‘Ceremonia a fost o rușine!’

Donald Trump a criticat ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, considerând secvența cu drag queens drept o „rușine”. Fostul președinte a promis că la Jocurile Olimpice din Los Angeles 2028 nu va fi nimic de genul „Cina cea de Taină”. Organizatorii Paris 2024 și-au cerut scuze, dar Trump rămâne neimpresionat.

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!