home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
29.07.2024
FAPTUL DIVERS

Kamala Harris își umple pușculița cu 200 milioane și 170.000 de voluntari noi!

Biden: „Mi-aș dori să mă pot întoarce în pat până în 2025!”

După ce președintele Joe Biden a decis că vârsta e doar un număr, dar prea mare pentru o altă campanie, Kamala Harris a strâns în doar o săptămână 200 de milioane de dolari și 170.000 de voluntari noi. Săptămâna trecută, Harris a devenit candidatul oficial al democraților, iar Biden a promis că va rămâne la cârma țării până la 20 ianuarie 2025, cu excepția cazului în care uită unde și-a pus ochelarii.

Jocurile Olimpice 2024: Cina cea de taină versiunea travesti!

Organizatorii: „Dacă v-am jignit, o să ne rugăm pentru voi!”

Organizatorii Jocurilor Olimpice Paris 2024 și-au cerut scuze după ce au parodiat celebra „Cina cea de Taină” a lui Da Vinci în ceremonia de deschidere. Segmentul a inclus travestiți, un model transsexual și un cântăreț dezbrăcat costumat în Dionysos, zeul vinului. Comunitatea creștină s-a supărat, iar organizatorii au declarat că intenția lor a fost doar să se distreze, nu să provoace o răstignire modernă.

Furt de lux pe TGV: Hermes-ul dispărut al cumnatei emirului!

Gara Toulon: căutare inutilă și bagaje prețioase!

Cumnata emirului Qatarului a descoperit că 11 genți Hermès i-au dispărut în timpul călătoriei cu TGV-ul. Femeia și angajata sa casnică au observat lipsa genților în gara Toulon, declanșând o căutare frenezică și blocând trenul timp de 20 de minute. În ciuda eforturilor, bagajele pline cu „efecte personale foarte valoroase” au rămas dispărute, probabil teleportate într-un univers paralel al modei.

George Simion, vizită cu scântei pe strada privată a primarului Iașiului!

„Ieși mă de-aici!”: aventura nefericită a politicianului!

Președintele AUR, George Simion, a decis să investigheze personal strada privată unde locuiește primarul Iașului, Mihai Chirică. Însă, localnicii nu au fost tocmai ospitalieri și l-au poftit afară de pe domeniul lor. „Luați mâna de pe mine, deveniți violenți”, a exclamat Simion, în timp ce unul dintre localnici l-a escortat ferm în afara cartierului, demonstrând că uneori curiozitatea chiar strică treaba.

Tânăr de 24 de Ani își Cumpără o Insulă mai Ieftină decât o Garsonieră!

Oliver Russell: regele insulei cu 28.000 euro!

În timp ce alți tineri se luptă să plătească chiria, Oliver Russell și-a îndeplinit visul de a deține o insulă. Achiziționată cu doar 28.000 de euro, insula din Finlanda nu a mai fost locuită sau vizitată de decenii. Planul lui Oliver? Să construiască o casă de vis pentru el și iubita sa. Primul pas: să-și dea seama cum să facă să fie accesibilă, poate cu un pic de magie și câteva tone de dezinfectant.

 Bikini-ul aurit al prințesei Leia vândut pe sume astronomice!

Star Wars: Costumul de 175.000 de dolari și povestea lui

Un bikini aurit purtat de regretata Carrie Fisher în „Return of the Jedi” a fost vândut la licitație pentru 175.000 de dolari. Într-un interviu înainte de moartea sa, Fisher a mărturisit că s-a simțit „aproape goală” în costum și că George Lucas i-a arătat bikini-ul, iar ea a crezut că glumește. Acum, cineva a plătit o mică avere pentru a deține o bucată de istorie galactică și, posibil, un episod de disconfort.

Sociologul care a dat feedback…în piele!

Profesorul Bulai: Teoria și practica dezbrăcării

Sociologul Alfred Bulai a ajuns în centrul atenției după ce studentele au dezvăluit că le-a cerut să se dezbrace în camera sa de hotel pentru „feedback academic”. SNSPA a anunțat măsuri urgente și o investigație completă. Între timp, Bulai își rafinează teoria, demonstrând cum se poate transforma un feedback academic într-un episod de reality show.

Repetent cu flăcări: elevul de 14 ani dă foc școlii!

Devesel: cum să îți exprimii frustrările cu stil

Un adolescent de 14 ani din Mehedinți a găsit o metodă incendiară de a-și exprima nemulțumirea pentru că a fost lăsat repetent: a dat foc școlii! Flăcările au pornit din toaleta instituției și s-au extins rapid. Pompierii au intervenit prompt, salvând clădirea principală, dar adolescentul a demonstrat că un pic de foc poate face mai mult decât un protest scris.

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!