home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
15.07.2024
FAPTUL DIVERS

Păcatul, noul virus!

„Sfântul Teodosie descoperă cauza tuturor bolilor: păcatul și lipsa de donații la biserică!” Într-o încercare de a-și consolida poziția de expert medical, ÎPS Teodosie a declarat că boala este urmarea directă a păcatului. Următorul său sfat: „Luați două rugăciuni dimineața și sunați-mă dacă nu vă trece!”NR,Într-o mișcare surprinzătoare, ÎPS Teodosie a explicat recent că bolile sunt doar o modalitate a divinității de a ne aminti că păcătuim. „Bolnavii ar trebui să vadă boala ca pe o jertfă, un fel de upgrade la păcate”, a declarat el. Următoarea provocare: cum să convingi pe cineva că febra și durerile de cap sunt doar notificări divine.

Râurile României: ‘Ne vedem la toamnă!’

„Râurile românești decid să ia o vacanță spontană în mijlocul verii!” În timp ce românii se topesc de căldură, râurile au decis să se evapore în semn de protest. Dunărea, nemulțumită că nu a fost invitată la mare, și-a redus debitul dramatic. Peștii locali au organizat o grevă subacvatică, cerând condiții mai umede de muncă.NRCăldura extremă a făcut ca râurile din România să intre în vacanță forțată. Sohodol și-a făcut bagajele și a dispărut, iar autoritățile cer populației să-și lase piscinele goale. Dunărea e și ea pe cale să-și ia liber, având debitul sub media obișnuită. Să sperăm că se vor întoarce bronzate și cu forțe proaspete!

Hoții auto, opriți la vamă: ‘Doar ne plimbam!’

„Hoții de mașini descoperă că granițele României sunt mai eficiente decât antifonul!” Poliția de Frontieră raportează o creștere a capturilor de mașini furate. Se pare că hoții au început să creadă că „furat” este doar un mod alternativ de a spune „împrumutat pe termen nelimitat”.

Donald Trump: ‘Lăsați-mă să-mi iau pantofii!’ după tentativa de asasinat”

Lumea a rămas cu gura căscată după ce Donald Trump a fost împușcat la un miting, iar prima lui reacție a fost: „Lăsați-mă să-mi iau pantofii!”. În ciuda situației, Trump a demonstrat că stilul e pe primul loc și a arătat pumnul în semn de victorie, ca un adevărat super-erou care nu se teme de nimic… nici măcar de un glonț.”Trump demonstrează că și părul său este antiglonț!” După ce a supraviețuit unei tentative de asasinat, Trump a cerut să-și ia pantofii, probabil pentru a demonstra că poate fugi mai repede decât gloanțele. Serviciile Secrete consideră acum să-i ofere o perucă blindată.

ANPC: ‘Dieta forțată pe litoral’

„ANPC închide restaurantele de pe litoral, turiștii forțați să încerce dieta cu aer și soare!” Într-o mișcare surprinzătoare, ANPC a decis să închidă toate unitățile alimentare verificate, lăsând turiștii să se hrănească cu briza mării și razele soarelui. Proprietarii localurilor susțin că mizeria este de fapt „condiment tradițional”.

Ministru francez: ‘Sena e noua piscină olimpică’

„Ministrul francez înoată în Sena pentru a dovedi că apa e curată, iese cu trei ochi și un ten strălucitor!” Amelie Oudea-Castera a demonstrat că Sena e perfectă pentru înot, ignorând faptul că a început să strălucească în întuneric după scăldătoare.

Dani Mocanu: Campion la raliuri pe A2

„Dani Mocanu confundă autostrada cu pista de Formula 1, poliția îi oferă un trofeu special!” Celebrul manelist a stabilit un nou record de viteză pe A2, fiind premiat cu suspendarea permisului. Fanii săi cer acum o nouă melodie intitulată „Cu 189 prin radar”.

Ciucă: ‘Vreau să fiu comandantul suprem… al țării!

Nicolae Ciucă anunță că va candida la președinție, promite să facă din România o cazarmă bine organizată!” Fostul general își propune să câștige alegerile prin tactici militare. Primul punct din programul său: introducerea raportului de dimineață pentru toți cetățenii.

PUTIN UMOR

Sotia ii spune sotului:
– Am avut un vis ciudat, dar asa de placut: un negru era sus pe dulap si ne facea vant cu un evantai mare. Asa de bine era, ca am avut placere maxima
Sotul, cand aude, pleaca de acasa si cauta prin oras un negru solid, ii da 100 lei ca sa-l ia acasa si-l urca pe dulapul din dormitorul lor.
Seara, cei doi incep sa se desfete in placere, iar negrul le facea vant cu evantaiul…

Din pacate, femeia nu ajunge la orgasm…la un moment dat ii spune sotului sa faca schimb cu negrul, si sa ia el evantaiul…se da negrul jos de pe dulap si incepe sa presteze…in cateva clipe, femeia incepe sa urle de placere orgasmica…
Atunci, sotul se da si el jos de pe dulap si-i spune negrului:
– Ai vazut, tampitule, cum trebuie sa misti evantaiul?…

**********************************************************

-Dragule, ce cadou îmi vei lua de ziua mea?

-Tu ce îți dorești , iubito!

– Eu as vrea ceva asa..cand voi pune incetisor piciorul pe pedala sa seschimbe viteza de la 0 la 100..

Sotul incantat ca a descoperit ce isi doreste nevasta merge la piata. A doua zi:

-La multi ani, draga mea. Ti-am adus un cantar!

**********************************************

Un tip suna la usa unui apartament. Apare o doamna sexy.
– Doamna, dumneata stiti sa faceti dragoste?
Tipa ii trinteste usa in fata. A doua zi, tipul suna iar la usa.

Femeia, stiindu-si sotul dupa usa, raspunde cu curaj:
– Da, domnule, stiu sa fac dragoste!
– Atunci ar fi cazul sa mai faci si cu barbatu-tau din cand in cand, ca s-o mai lase in pace pe nevasta-mea…

Intru in casa astazi si o gasesc pe sotia mea pe canapea, alaturi de amanta mea
– Ce se intampla aici?
– Tu sa-mi spui, zice nevasta-mea
– Ce sa-ti spun, vad ca stai pe canapea cu o necunoscuta. Atat!
– O necunoscuta, haa? striga amanta mea, eu nu sunt o necunoscuta, suntem impreuna de sase luni.
Atunci m-am uitat la sotia mea si am intrebat-o:
– Este adevarat?

 

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!