home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
acum 4 zile
FAPTUL DIVERS

Germania își păstrează rachetele Taurus pentru petrecerile de Oktoberfest

Cancelarul german Olaf Scholz a decis să nu trimită rachetele Taurus în Ucraina, preferând să le păstreze pentru a deschide sticlele de bere la Oktoberfest. Aparent, Scholz crede că „escaladarea” se referă la cât de repede poate să urce pe un deal după câteva halbe de bere.

Valeriu Stoica descoperă că Nicolae Ciucă este de fapt Superman deghizat

Fostul președinte PNL, Valeriu Stoica, a avut o revelație: Nicolae Ciucă este singurul care poate salva România. Probabil l-a văzut pe Ciucă schimbându-se într-o cabină telefonică și zburând spre Cotroceni.

Inundațiile din Galați: O persoană dispărută se întoarce după ce a înotat până la Marea Neagră

O persoană dată dispărută în Pechea, Galați, a fost găsită în viață după ce aparent a decis să facă o excursie acvatică spontană până la Marea Neagră. Autoritățile încă caută pe altcineva, probabil ascuns într-un butoi de vin plutitor.

Soprana Angela Gheorghiu transformă ‘Tosca’ în ‘Tosca și Furioasa’

Renumita soprană Angela Gheorghiu a transformat opera „Tosca” într-un spectacol de wrestling muzical la Seul, oprind orchestra și întrerupând bisul colegului ei. Fanii operei nu au mai văzut atâta dramă de când au aflat prețul biletelor.

NASA anunță: Un asteroid vine să verifice dacă Pământul e pregătit pentru apocalipsă

Un asteroid mare, numit 2024 ON, va trece pe lângă Pământ, aparent pentru a verifica dacă suntem pregătiți pentru scenariul „Armageddon”. NASA sugerează să ținem pregătit un Bruce Willis, just in case.

Elon Musk prezice Al Treilea Război Mondial pe X, probabil pentru a crește traficul pe platformă

Miliardarul Elon Musk a avertizat pe X despre posibilitatea unui Al Treilea Război Mondial, probabil în încercarea de a crește engagement-ul pe platforma sa. Următorul său tweet va fi probabil: „Primul care dă like primește un bilet gratuit spre Marte!”

Ray Dalio prezice că alegerile din SUA vor transforma țara într-un reality show politic extrem

Fondatorul celui mai mare fond speculativ din lume, Ray Dalio, se teme că alegerile din SUA vor transforma țara într-un reality show politic extrem, cu migrații interne bazate pe preferințele pentru Pepsi sau Coca-Cola.

Bărbat din Iași stabilește record mondial la apelarea numărului 112: ‘Voiam doar să aud o voce prietenoasă’

Un bărbat din Iași a reușit să stabilească un record mondial apelând numărul de urgență 112 de peste 15.000 de ori. Aparent, omul căuta disperată o rețetă de sarmale și credea că 112 este numărul unei emisiuni culinare.

Noua metodă de înșelătorie în Suceava: ‘Sunt bolnav, te rog încarcă-mi cartela ca să-mi cumpăr supă’

O nouă metodă de înșelătorie îi vizează pe șoferii de ridesharing din Suceava. Escroci ingenioși pretind că sunt bolnavi și cer șoferilor să le încarce cartela pentru a-și cumpăra „supă virtuală”. Următoarea lor schemă va fi probabil să ceară livrări de aer condiționat.

Justin Timberlake condamnat să cânte karaoke la azilul de bătrâni local

Starul pop Justin Timberlake a fost condamnat la muncă în folosul comunității pentru conducere în stare de ebrietate. Pedeapsa sa? Să cânte hit-urile sale la karaoke în azilul de bătrâni local. Bătrânii au cerut deja să se întoarcă la liniștea de dinainte.

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!