home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
acum 16 zile
FAPTUL DIVERS

Mai bine să mă trezească poliția decât soția!

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a devenit erou local după ce a adormit de două ori la volan, fiind trezit de partenera sa înainte de a mulțumi polițiștilor că l-au oprit. Șoferul a fost surprins cu 0,42 mg/l alcool în aerul expirat, dar nu și-a pierdut simțul umorului, declarând că preferă să fie trezit de polițiști decât să audă reproșuri acasă!

Ciolacu: Bac-ul, 7.03! Stiloul? Întrebați-l pe Nostradamus!

Premierul Marcel Ciolacu a decis să închidă subiectul fierbinte al notelor sale de la Bacalaureat, dezvăluind cu mândrie media de 7,03 obținută acum 38 de ani. Într-un moment de autoironie, a spus că speră ca nimeni să nu-l întrebe cu ce tip de stilou a scris la licență. Următoarea întrebare: „Cu ce culoare de cerneală?”.

Expresul lui Moș Crăciun: De la Oradea la București în doar 20 de ore!

Călătorii unui tren din Oradea au avut parte de o experiență „de poveste”, petrecând aproape 24 de ore pe drum până la București. Cu 510 minute întârziere, trenul a fost supranumit „Expresul lui Moș Crăciun”, deși pasagerii au ajuns cu mult înainte de sezonul cadourilor.

Praf și pulbere… din Karakum!

Meteorologii ne-au dat de veste că România va fi acoperită de un strat de praf din deșertul Karakum. Dacă până acum se vorbea de „mizeria de pe străzi”, acum avem „mizeria din cer” până vineri noaptea. Cel puțin, e un praf exotic!

Fizicianul supersonic trimis la ‘vacanță’ forțată!

Aleksandr Șipliuk, un respectat fizician rus care a lucrat la rachete hipersonice, a fost condamnat la 15 ani de „vacanță” în celula lui pentru trădare. Se pare că și știința poate avea consecințe „de înaltă viteză” în Rusia.

Papa Francisc: ‘Păcat mortal să dai cu piciorul la migranți!’

Papa Francisc a declarat că respingerea migranților este un „păcat grav”, adăugând că ar trebui să ne concentrăm pe solidaritate. Așadar, dacă vrei să-ți mântuiești sufletul, nu închide ușa în fața migranților!

Avocații lui Vlad Pascu: Victimele n-au știut să danseze printre mașini!

Într-un spectacol juridic demn de Hollywood, avocații lui Vlad Pascu susțin că victimele sale ar fi consumat prea mult alcool înainte de a fi lovite de mașină. Între timp, Pascu își face drum spre spital, dar nu pentru reabilitare… poate doar pentru un control de rutină!

Geoană, la revedere NATO! Pe unde ieșim?

Mircea Geoană a anunțat că pleacă din funcția de secretar general adjunct al NATO pe 10 septembrie, descriind-o drept „onoarea vieții sale”. Rămâne de văzut dacă viitoarea lui carieră va avea la fel de multă acțiune ca la NATO!

AUR vrea la guvernare: Planul secret? Mâncare românească și educație… ca-n filme!

Partidul AUR anunță cu optimism că se pregătește să preia guvernarea și să dea președintele țării. Prioritățile lor? Agricultură, educație și sănătate, adică fix ce-i lipsea României… ca-n filmele SF!

OMS: Telefoanele mobile nu te fac super-erou, dar nici nu te omoară!

O analiză OMS confirmă că telefoanele mobile nu cauzează cancer cerebral sau de cap, deci le putem folosi liniștiți pentru a ne posta pisicile pe Instagram. Apropo, Louis, motanul cățărător, se simte foarte bine după ce a escaladat cele mai înalte vârfuri montane din Marea Britanie!

PENTRU CEI CARE AU DESCHIS MAI TARZIU ZIARUL, RELUAM STIRILE

Șoferul beat care a adormit de fericire că l-au prins polițiștii

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a decis să-și petreacă vacanța la mare dormind la volan. Polițiștii, îngrijorați că omul nu se odihnește suficient, l-au oprit să-i ofere un pat mai confortabil la secție. Recunoscător, șoferul le-a mulțumit cu un suc de prune abia fermentat.

Breaking News: Premierul dezvăluie culoarea pixului folosit la BAC acum 38 de ani!

Marcel Ciolacu, sătul de întrebările presei despre diploma sa, a organizat o conferință de presă pe TikTok pentru a clarifica misterul notelor sale. Surse apropiate spun că următorul clip va dezvălui ce a mâncat premierul în ziua examenului.

Tren românesc bate recordul mondial la întârziere: pasagerii îmbătrânesc în timpul călătoriei

Un tren CFR a demonstrat că timpul chiar e relativ, transformând o călătorie de o zi într-o aventură epică de 20 de ore. Pasagerii au ajuns la destinație cu câteva riduri în plus și amintiri de neuitat despre peisajul static românesc.

Breaking: România importă nisip din deșertul Karakum pentru plajele de la Marea Neagră

Meteorologii anunță că un val de praf va acoperi România, oferind tuturor șansa de a experimenta atmosfera deșertului fără să părăsească țara. Agenții imobiliari deja vând „proprietăți cu vedere la dune”.

Fizician rus condamnat pentru că a încercat să facă rachete mai rapide decât birocrația

Aleksandr Șipliuk, un fizician rus, a fost găsit vinovat de „trădare de stat” pentru că a încercat să facă ceva eficient în Rusia. Surse spun că adevărata lui crimă a fost că a sugerat că rachetele ar putea merge mai repede decât hârtiile prin ministere.

Papa declară război gravitației: ‘Respingerea’ migranților, un păcat mai greu decât plumbul

Papa Francisc a decretat că încercările de a „respinge” migranții sunt nu doar un păcat grav, ci și o încălcare a legilor fizicii. Vatican-ul lucrează acum la o nouă formulă pentru calcularea masei morale a păcatelor.

Avocații lui Vlad Pascu acuză victimele de consum excesiv de… ghinion

În cea mai recentă strategie de apărare, avocații lui Vlad Pascu susțin că victimele accidentului au consumat cantități mari de „ghinion” înainte de tragedie. În același timp, Pascu a cerut să fie dus la spital pentru a-și trata o alergie severă la consecințe.

NATO anunță: Mircea Geoană pleacă să-și caute steaua pe Walk of Fame-ul din București

Mircea Geoană părăsește NATO pentru a se pregăti de o carieră în stand-up comedy. „A fost onoarea vieții mele să fiu la NATO, dar acum e timpul să-mi urmez adevărata pasiune: să fac glume despre politica internațională”, a declarat Geoană.

AUR promite să transforme România într-o țară de aur… literalmente

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, a anunțat planuri ambițioase de a schimba toate monumentele din țară în statui de aur. „Vom începe cu Palatul Parlamentului. E timpul să strălucim!”, a declarat entuziasmat Lulea.

OMS declară telefoanele mobile inofensive; utilizatorii încă riscă entorse la deget din cauza scroll-ului excesiv

Studiul OMS confirmă că telefoanele nu cauzează cancer, dar avertizează asupra riscului de „amnezie selectivă” când vine vorba de răspuns la mesajele soacrei. Louis, motanul alpinist, anunță că următoarea sa provocare este să cucerească vârful frigiderului de acasă.

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!