home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
07.08.2024
FAPTUL DIVERS

Trotineta kamikaze: Mașina de poliție, victima unui atac electric!

Un trotinist curajos (sau poate doar beat) a decis să testeze rezistența unei mașini de poliție parcate. Rezultatul? Trotineta 0 – Mașina de poliție 1. Eroul nostru a primit în schimb o excursie gratuită la spital și o invitație VIP pentru testare de sânge. Se pare că poliția nu apreciază entuziasmul cetățenilor care vor să verifice durabilitatea vehiculelor lor!

Orban, noul măr al discordiei în politica americană: Unii îl văd dictator, alții model de urmat

În timp ce democrații strigă „Dictator!”, republicanii aplaudă „Modelul Orbán”. Se pare că în America, gusturile în materie de lideri străini sunt la fel de diverse precum opțiunile de pe meniul unui restaurant fast-food. Urmează probabil o dezbatere aprinsă despre dacă gulașul ar trebui inclus în meniul școlilor americane.

Detenția 2.0: Elevii obraznici, trimiși la colț în stil high-tech

România face un salt uriaș în educație introducând „sala de detenție”. În curând, elevii vor putea alege între a fi atenți la ore sau a deveni experți în număratul dalelor de pe podea. Ministerul Educației speră că această măsură va transforma școlile în locuri atât de liniștite încât elevii vor putea auzi cum crește iarba în curtea școlii.

Olimpiada de alergat și înjurat: Atleții britanici și francezi demonstrează că sportul unește națiunile… în conflict!

Doi atleți au decis să transforme pista de alergare într-un ring de box improvizat. Se pare că nu au înțeles că „spiritul olimpic” nu implică spirite încinse și pumni ridicați. Următoarea probă olimpică propusă: alergare cu obstacole și evitarea conflictelor diplomatice.

Ședință de urgență la Kremlin: Putin consternat de invazia… în Rusia

Vladimir Putin a convocat de urgență Consiliul de Securitate după ce a aflat că cineva a avut curajul să invadeze Rusia. Se pare că liderul de la Kremlin nu apreciază când alții îi „împrumută” tacticile. Următorul pas? Probabil va cere Ucrainei să oprească invazia nedreaptă asupra pământului rusesc.

Pensionarul norocos și borseta magică: O poveste despre pierdere, găsire și polițiști detectivi

Un bătrânel și-a uitat borseta cu 10.000 de lei într-un magazin, transformând cumpărăturile într-o vânătoare de comori. După o lună și jumătate de căutări, poliția a reușit să găsească borseta, demonstrând că uneori, sistemul chiar funcționează… doar că are nevoie de timp să se încălzească.

Jocurile Olimpice 2024: Sportiv australian confundă Paris cu Las Vegas

Un jucător de hochei pe iarbă australian a decis să-și îmbunătățească performanțele cu ajutorul „pudrei magice”. Se pare că a confundat Jocurile Olimpice cu o petrecere rock’n’roll din anii ’80. Acum, în loc să joace hochei, va juca „Evadarea din închisoarea franceză”.

Guvernatorul democrat descoperă că Trump nu e Moș Crăciun: Șoc și groază în tabăra democrată!

Tim Walz, proaspăt ales candidat la funcția de vicepreședinte, a făcut o descoperire șocantă: Donald Trump nu împarte cadouri și nu aduce bucurie națiunii. În alte știri, apa este udă și cerul este albastru.

Love story à la Vaslui: Fostul amant cere ordin de protecție împotriva fostei amante

Un bărbat din Vaslui a descoperit că „dragostea cu năbădăi” poate avea consecințe pe termen lung. După ce a gustat din fructul interzis al aventurii extraconjugale, acum cere ajutorul instanței să-l protejeze de fosta amantă devenită Nemesis. O poveste care demonstrează că uneori, cea mai sigură aventură este să stai acasă și să te uiți la telenovele.

ACELEASI STIRI, ALT STIL!

Trotineta vs. Poliția: duelul mileniului

Accident comedie: când trotineta lovește în forțele de ordine

Un temerar al trotinetelor a decis să încerce o cascadorie inedită, intrând direct în mașina de poliție parcată. În urma impactului, bravul trotinelist a ajuns la spital, iar polițiștii i-au luat mostre biologice ca să vadă dacă a fost ajutat de vreun spiriduș alcoolic sau alte substanțe. Conducătorii de trotinete, atenție, poliția e acum cu ochii pe voi… și pe trotineții voastre!

Viktor Orbán, vedeta inedită a alegerilor americane

Dictator sau idol? Premierul maghiar inflameazăcampania din SUA

Într-un plot twist demn de o telenovelă politică, premierul maghiar Viktor Orbán a devenit subiectul fierbinte al dezbaterilor electorale americane. Democratul Tim Walz l-a etichetat drept „dictator,” în timp ce republicanul JD Vance îl consideră un adevărat model de urmat. Ce urmează? Un serial intitulat „Orbán și Cursa Prezidențială Americană”?

Sala de detenție pentru elevi: Back to the future!

Școala Românească devine scenariul unui film SF

Începând cu anul școlar 2024-2025, elevii turbulenți vor fi trimiși direct în „sala de detenție.” Ministerul Educației pare să se inspire din filmele futuriste, implementând măsuri drastice pentru a aduce liniște în clase. Urmează și o reînviere a dinozaurilor pentru orele de biologie?

Atleți la duel: Paris 2024, Episodul „Sportivii se bat”

Cursa de 5.000 metri se transformă în ring de box

Ce se întâmplă când atleții se ciocnesc pe pista de 5.000 metri? Se iau la ceartă, bineînțeles! George Mills și Hugo Hay au făcut deliciul publicului după ce s-au ciocnit și au provocat o mică încăierare. Urmează să vedem și curse de 100 metri cu obstacole… umane?

Putin și panica: Ucrainenii vizitează Kursk

Rusia în alertă maximă după o excursie neplanificată a vecinilor ucraineni

Vladimir Putin a convocat de urgență Consiliul de Securitate după ce trupele ucrainene au făcut o vizită neașteptată în regiunea Kursk. Se pare că ucrainenii s-au hotărât să verifice personal peisajul rusesc. Bloggerii ruși deja planifică tururi ghidate pe viitor?

Borseta fermecată: povestea bătrânului și a comorii pierdute

Detectivii din Craiova recuperează borseta plină cu bani

Un bătrân de 72 de ani din Dăbuleni a uitat în magazin o borsetă cu 10.000 de lei și documente personale. Polițiștii au găsit rapid hoțul și au recuperat borseta, demonstrând că în Craiova, detectivii sunt mai eficienți decât Sherlock Holmes!

Hocheistul australian și pulberea magică din Paris

Sportivul care și-a testat abilitățile… pe terenul greșit

Thomas Craig, un jucător de hochei pe iarbă, a fost prins în flagrant în timp ce cumpăra cocaină la Paris. Cine ar fi crezut că pe lângă echipamentul sportiv, mai avea și alte „accesorii”? Polițiștii francezi i-au stricat planurile nocturne, trimițându-l direct în arest.

Tim Walz și atacul verzui la Donald Trump

Vicepreședintele democrat ii face praf coafura lui Trump

Tim Walz, proaspăt ales de Kamala Harris pentru funcția de vicepreședinte, a început campania cu un atac dur la adresa lui Donald Trump. L-a numit un „retrograd” care „seamănă haos și diviziune”. Se pare că lupta electorală devine din ce în ce mai savuroasă, cu replici de telenovelă americană!

 Judecata amantelor: Tribunalul din Tecuci devine arenă de gladiatori

Bătălia juridică dintre fostul amant și amanta agresivă

Un bărbat a cerut ordin de protecție împotriva fostei amante, susținând că aceasta este mai agresivă decât un gladiator roman. Judecătoria Tecuci a intrat în scenă, aducând un verdict într-un caz demn de un reality show. Urmează episodul următor cu lacrimi și dezvăluiri șocante?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!