home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
04.08.2024
FAPTUL DIVERS

Biden îl pune la colț pe Netanyahu: ‘Nu mă lua de prost, băiatul meu!’

Biden și Netanyahu, doi bunici certăreți, s-au luat la harță la telefon. Se pare că Biden l-a certat pe Netanyahu că nu-și face temele pentru pace cum trebuie. „Băi, Bibi, nu mă lua de fraier cu Gaza asta a ta!”, ar fi tunat Biden. Netanyahu, obraznic din fire, a dat vina pe colegul lui de bancă, Hamas. Între timp, Orientul Mijlociu e ca o oală sub presiune, gata să explodeze. Oare cine va fi primul care va spune „Mama, el a început!”?

Fumătorii, în Iad! Arhiepiscopul Teodosie declară război țigărilor

Breaking News: Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a decretat că fumatul e păcat capital! Aparent, Sfântul Petru nu primește fumători la porțile Raiului. Teodosie, auto-proclamatul „mare dezfumător”, se oferă să-i „ajute” pe păcătoșii dependenți de nicotină. Atenție fumători, s-ar putea să vă treziți cu Teodosie la ușă, gata să vă exorcizeze pachetul de țigări!

Regele Hagi își pierde coroana: ‘Nu suntem Barcelona, aduceți bani!’

Gheorghe Hagi, cunoscut și ca „Regele”, a avut o criză de nervi regală în timpul unui meci. Se pare că fanii i-au sugerat că e timpul să abdice de la tron. „Plecați dracu’ acasă cu șmecheriile voastre!”, a urlat Hagi, probabil visând la vremurile glorioase când era la Barcelona. Hai, Gică, liniștește-te, că n-o să-ți crească coroana la loc urlând așa!

Țiriac face pe Moș Crăciun olimpic: ‘Mașini electrice pentru toată lumea!’

Ion Țiriac, miliardul cu inimă de aur (sau de argint și bronz), a decis să fie Moș Crăciun pentru olimpicii români. Inițial, doar cei cu aur primeau cadouri, dar acum și argintul și bronzul sunt pe lista lui Moș Țiriac. Atenție sportivi, s-ar putea să vă treziți cu o limuzină electrică în bradul de Crăciun!

Raluca Turcan dezvăluie: Politica e un club exclusivist pentru bărbați misogini

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, ne spune că lumea politică e ca un club de gentlemeni misogin, unde femeile sunt binevenite doar dacă aduc sandvișuri. Aparent, femeile politician trec prin situații de „agresiune verbală grotescă”. Bărbați politicieni, ați auzit de cavalerism? Sau ați rămas blocați în Epoca de Piatră?

Stop! Oprește oaia! Ministrul Agriculturii declară stare de urgență ovină

Ministrul Agriculturii și șeful ANSVSA au dat ordin: oile stau la locul lor! Pentru următoarele trei săptămâni, nicio oaie nu are voie să se miște din loc. Se pare că oile au prins pesta party și acum trebuie să stea în carantină. Atenție ciobani, dacă vedeți o oaie încercând să evadeze, sunați la 112!

Traian Băsescu, în căutarea privilegiilor pierdute: ‘Vreau vila înapoi!’

Fostul președinte Traian Băsescu s-a trezit fără jucăriile prezidențiale și acum le vrea înapoi. Vila RA-APPS și paza SPP sunt pe lista lui de dorințe. Băsescu a deschis proces, probabil sperând că Moș Crăciun juridic îi va aduce cadourile înapoi. Hai, Băsescu, nu fi supărat, măcar ai amintirile!

Rareș Bogdan visează la o ‘Ligă a Dreptății’ politice împotriva PSD

Rareș Bogdan, supereroul PNL, vrea să formeze o alianță a forțelor de dreapta, ca într-un film cu supereroi. Ținta lor? Să salveze România de la „răufăcătorii” PSD. Rareș spune că PSD doar a împărțit „bogăția lăsată de dreapta”. Oare vom vedea curând un film „Avengers: Războiul Prezidențial”?

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!