home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
24.07.2024
FAPTUL DIVERS

Kamala Harris și ferma tâlharilor: aventurile unei candidate

Kamala Harris a discutat despre campania sa electorală, comparând-o cu o zi la grădina zoologică: „prădători, escroci și tâlhari” – toți unși cu alifii politice. După ce a fost anunțată ca noul candidat pentru alegerile prezidențiale, Harris a declarat că simpatizează cu Joe Biden, chiar dacă acesta s-a retras din cursă, probabil pentru a evita să se împrietenească cu infractorii. „Am fost procuror general al Californiei, unde m-am ocupat de toți răufăcătorii. Așa că ascultați-mă când spun că știu genul lui Donald Trump”, a spus ea, probabil gândindu-se la o confruntare cu un rechin cu cravată.

Bătaie în ritm de horă : Laura Lavric lovituri pe ringul nunții

Interpreta de muzică populară Laura Lavric a fost acuzată că a lovit un alt solist la o nuntă în județul Iași. Artista susține că adversarul ei minte, dar nuntașii au rămas cu amintirea unei bătăi pe ritmuri tradiționale. Se pare că neînțelegerile au pornit de la programul muzical, dar cine știe, poate Lavric doar încerca să dea tonul.

Poștașul vine cu pachetul și cu pușca: lecții de tir pentru polonezi

Într-o decizie fără precedent, companii publice poloneze, precum Oficiul Poștal și compania de gaze, plătesc mii de angajați să se antreneze pentru a trage cu armele. Și nu doar angajații sunt vizați – din toamna viitoare, toți elevii de clasa a VIII-a vor învăța să tragă cu arma. Pare că livrarea corespondenței va include în curând și lecții de autoapărare.

Rechinii pe cocaină: vacanță drogată în Brazilia

Biologii marini au descoperit că rechinii din largul coastelor Braziliei sunt mai high decât surferii din Rio. După ce au testat 13 rechini, au constatat că aceștia aveau niveluri ridicate de cocaină în mușchi și ficat. Concentrațiile erau de până la 100 de ori mai mari decât cele raportate anterior. Se pare că rechinii au devenit victimele colaterale ale laboratoarelor ilegale și ale excrețiilor consumatorilor de droguri. Rechinii: 1, Sănătatea publică: 0.

Vucic și scenariul Apocalipsei: Europa și SUA pregătite pentru showdown cu Rusia

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, avertizează că Europa și SUA se pregătesc de război direct cu Rusia. „Occidentul vrea război de la distanță, dar acum se pregătesc serios pentru un conflict cu Rusia,” a spus el, probabil cu un popcorn în mână, așteptând să vadă cine va face prima mișcare. Rusia, la rândul său, a comentat decizia lui Joe Biden de a se retrage din cursa pentru prezidențiale, poate doar pentru a adăuga sare pe rană.

Ucrainenii sătui de război: sondaje în care pace sună ca un deal bun

Numărul ucrainenilor care se opun cedării de teritoriu în schimbul păcii continuă să scadă. În mai, doar 55% se opuneau, comparativ cu 32% în aprilie, semn că oboseala de război își spune cuvântul. Pare că, pentru unii ucraineni, pacea începe să sune mai bine decât orice steag plantat pe un teritoriu disputat.

Asasinat Google: tânărul care a încercat să-l împuște pe Trump a căutat pe net informații despre JFK”

Thomas Crooks, tânărul de 20 de ani care a încercat să-l ucidă pe Donald Trump, a căutat pe Google informații despre asasinarea lui John F. Kennedy. FBI a descoperit că Crooks a vrut să știe cât de departe era Oswald de Kennedy, în speranța că va face o treabă mai bună la mitingul electoral din Butler, Pennsylvania. Evident, planurile sale nu au mers prea departe.

Festivalul Halucinant: „Timbrul Buddha” găsit la dealerul de droguri

Polițiștii au descoperit asupra unui bărbat din județul Hunedoara un tip de drog periculos numit „Timbrul Buddha”, destinat vânzării la Festivalul Electric Castle. În mașina sa, oprită în Cluj-Napoca, au găsit și alte trei substanțe interzise: ecstasy, amfetamină și crystal. Percheziția de la domiciliul său a dezvăluit un adevărat mini-laborator de droguri. Dealerul a fost arestat, dar nu înainte de a fi adăugat la lista de artiști „invitați” la festival.

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!