home
Caricatura zilei
o caricatură pe zi de Mihai Matei
21.07.2024
FAPTUL DIVERS

Biden își ia jucăriile și pleacă acasă

Joe Biden, supranumit „Bunicuțul Americii”, a decis că e timpul să-și ia pensia și să lase locul altor tineri de 70 de ani să conducă țara. Într-un moment de luciditate, el a postat pe X (fostul Twitter pentru cei care încă nu s-au obișnuit) că se retrage din cursa prezidențială. Aparent, a realizat că e mai distractiv să mănânci înghețată și să te plimbi cu bicicleta decât să conduci cea mai puternică națiune din lume. Biden a promis că va ține un discurs săptămâna viitoare, dacă își va aminti.

NATO caută voluntari pentru tabăra de vară ‘Supraviețuire în Siberia’

Se pare că NATO s-a săturat de vacanțele all-inclusive și se gândește la o experiență mai aventuroasă. Pe fondul amenințării unui război cu Rusia, Europa ia în considerare reintroducerea serviciului militar obligatoriu. Următorul pas? Probabil cursuri de supraviețuire în Siberia și degustări de vodka pentru a înțelege mai bine „inamicul”.

Un rus beat confundă statuile cu dovlecii de Halloween

Într-un parc din Zvenigorod, un bărbat și-a luat rolul de decorator de Halloween prea în serios. Echipat cu un baros, el a decis să transforme busturile lui Stalin și Lenin în dovleci de Halloween avant la lettre. Sursele spun că bărbatul a fost dezamăgit când a realizat că statuile nu se pot transforma în trăsuri la miezul nopții.

Femeia care a dormit 43 de ani în pușcărie se trezește și află că a ratat toate sezoanele din Friends

Sandra Hemme, condamnată pe nedrept la 20 de ani, a fost eliberată după 43 de ani de închisoare. Primul ei șoc a fost să afle că a ratat toate sezoanele din „Friends” și că acum trebuie să se aboneze la Netflix pentru a le vedea. Reprezentanții ei susțin că este cea mai lungă perioadă în care cineva a reușit să evite spoilerele pentru finalul serialului.

Ministrul Mediului propune o loterie națională pentru împușcarea urșilor

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a venit cu o soluție inovatoare pentru problema urșilor: o loterie națională în care câștigătorii vor avea dreptul să împuște preventiv urși. „Nu putem garanta că nu vă veți întâlni cu un urs în pădure, dar vă putem oferi șansa de a fi voi cei care împușcă primii!”, a declarat ministrul entuziasmat.

Trump promite că va face America la fel de grozavă ca a fost înainte să o facă grozavă prima dată

Donald Trump, campionul subtilității, l-a numit pe Joe Biden „cel mai prost președinte din istoria țării”. Aparent, Trump a uitat că el însuși a fost președinte. El a adăugat că Kamala Harris va fi mai ușor de învins, probabil pentru că nu are experiența lui în a pierde alegerile.

Polițiștii rutieri din Sibiu confundă un urs cu un șofer beat

Agenții Serviciului Rutier Sibiu au avut parte de o surpriză când au încercat să oprească ce credeau că e un șofer beat pe Transfăgărășan. S-a dovedit a fi un urs care încerca să traverseze strada. Polițiștii au folosit sirena pentru a-l determina pe urs să se retragă, probabil strigând „Actele și permisul la control, vă rog!”

o caricatură pe zi de Mihai Matei
nu ne mai copiaţi că vă târâm prin tribunale! toate drepturile rezervate!